Agricultura EcologicaIn prezent, nu mai exista nicio indoiala asupra faptului ca S.C. GHESAF TRADE S.R.L. este unul din principalii furnizori de produse pentru agricultura ecologica de pe piata.

Ghesaf Trade SRL va reaminteste ca termenul „Agricultură ecologică, este protejat şi atribuit de U.E României pentru definirea acestui sistem de agricultură și este similar cu termenii ,,agricultură organică sau ,,agricultură biologică utilizaţîn alte state membre.

Rolul sistemului de agricultură ecologică este de a produce hrană mai curată, mai potrivită metabolismului uman, în deplină corelaţie cu conservarea şi dezvoltarea mediului. Unul dintre principalele scopuri ale agriculturii ecologice este producerea de produse agroalimentare proaspete şi autentice, care să respecte factorii naturali şi de mediu.

Daca doriti sa colaborati cu noi in acest domeniu si sa aflati mai multe detalii despre produsele destinate agriculturii ecologice, va invitam sa ne contactati telefonic sau sa ne vizitati la sediul nostru din Strada Drumul Garii Otopeni nr. 48, Oras Otopeni.

Produse Agricultura Ecologica