Banda de picurare cu fanta sau picurator/dublu picurator

Banda de picurare cu fanta sau picurator/dublu picurator

Bandă de picurare pentru irigare în solarii și sere, livrată în România de Ghesaf Trade

 

Ghesaf Trade livrează în România benzi de picurare pentru irigații în solarii, sere dar si camp pentru fermele agricole unde sunt plantate semințe profesionale pentru o producție superioară. Banda de irigare prin picurare adusă pentru agricultura profesională din România de Ghesaf Trade eficientizează sistemele și instalațiile de irigații. Aceasta este o tehnologie modernă, care ajută agricultorul să țină sub control cantitatea de apă ce ajunge în sol.

Acest sistem este unul obligatoriu în mod special în solariile și serele micilor întreprinderi agricole, pentru a evita stropitoarea, găleata sau sistemele rudimentare de irigații, folosite în urmă cu 200 de ani, care consumau mult timp și multă energie din partea agricultorului și a familiei sau a echipei.

Se controlează astfel umiditatea solului, iar cantitatea de apă este calculată prin formule matematice, în funcție de necesarul culturii irigate. Benzile se pot dispune la distanțe dintre cele mai diverse, după cum este cazul pentru cultura în discuție.

Într-un fel se irigă varza, altfel se irigă castravetele cornichon sau tomata și altfel se irigă pepenele verde sau cartoful. Agricultura profesională are reguli bine stabilite. Iar tehnicienii care administrează instalațiile se pricep câtă apă să transmită în pământ. Se mai ia în considerare faptul că solul este prevăzut cu un strat de turbă care îl afânează sau cu alte îngrășăminte de tip BIO, ori îngrășăminte GEL, fiecare având specificul său.

Produsele pentru o agricultură ecologică au nevoie în primul rând de apă curată și bine porționată pe parcursul unei zile, astfel încât să crească sănătoase și să aibă un rod frumos și gustos. Vânzarea crește la producătorii care se îngrijesc de plantele lor până la cel mai mic detaliu. Calcului metrilor cubi de apă transmiși în sol sau pe frunzele plantei și umiditatea din seră, care creează celebrul efect de seră, conduc la creșterea producției și la un ritm accelerat al culturilor.

În afară de banda de picurare, Ghesaf Trade distribuie în România și folii de solar. Acestea sunt de calitate superioară și ajută la captarea razelor solare și determină transferul agentului termic natural spre plantă. Razele Soarelui sunt potențate astfel inclusiv pe timp de toamnă sau în cursul unei primăveri timpurii. De asemenea, calitatea foliei pentru solarii mai contează inclusiv în lunile aprilie și mai, în anii cu vreme rece sau cu vânturi reci, când razele Soarelui apar rar pe cer, din cauza norilor.

Pentru consiliere în vederea construcției de solarii cu folie și bandă de picurare importată de Ghesaf Trade în România, vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 031.105.08.62. Vom calcula împreună numărul de metri pătrați sau liniari de care aveți nevoie și vă vom comunica discountul de care beneficiați la livrare, în funcție de amploarea comenzii dumneavoastră și de locul în care se face livrarea.

Ghesaf Trade vă așteaptă în fiecare zi lucrătoare între orele 8.oo și 16.oo. Puteți apela la expertiza noastră în domeniu, pentru a proiecta solariile de care aveți nevoie, în funcție de culturile pe care vreți să le plantați, folosind semințe profesionale.

Vă așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0311050862 sau la adresa de email office@ghesaf.ro. Vă mulțumim!