Turba Pindstrup Plus Black , 100 % turba neagra

Turba Pindstrup Plus Black , 100 % turba neagra

Pindstrup Plus Black este un substrat de turba profesional, un suport sigur si uniform la germinarea semintelor si dezvoltarea rasadurilor. Este cel mai utilizat sort.
Produsul este gata pregatit pentru a fi folosit ( PH echilibrat 6 si toti nutrientii esentiali )

SPECIFICATII/CONTINUT

100 % turba neagra
Granulatie : 0-6 mm sau 0-10 mm sau 0-20 mm
N-P-K : 1,2 kg/m³
Microelemente : 0.050 kg/m³ (B,Mg,Cu, Mn, Zn, Fe, S )
Substanta uscata : 55-70 g/l
Agent de umectare : 100 ml/m³

EC - Standard 0,4-1,2

Ambalaj : Balot de 80 litri/ 300 litri si Big Bag 5m cubi
Toti acesti nutrient ajuta plantutele sa porneasca si le asigura un microclimate fitosanitar sanatos.
La cerere se poate livra orice alt sort, pentru orice alta aplicatie. (Turba  BIO  si Turba pentru producerea de flori si plante ornamentale)


Turba PINDSTRUP comercializată de Ghesaf Trade

Turba PINDSTRUP este un substrat profesional de turbă, utilizată pentru stimularea germinării semințelor și dezvoltarea cât mai rapidă a răsadurilor de legume si flori. Această turbă, comercializată de Ghesaf Trade, este îmbogățită cu macro si microelemente cum ar fi Azot, Phosfor, Potasiu dar si Cupru, Bor, Magneziu, Mangan, Zinc, Fier, Sulf.

Turba provine din state ale Uniunii Europene, de unde este extrasă prin metode moderne, care prezervă calitatea originală. Apoi este prelucrată și amestecată cu minerale. În final este adăugat agentul de umectare, așa încât turba să fie pregătită pentru utilizare imediată, chiar de la momentul achiziționării de la importator.

Pachetele de turbă conțin inclusiv calcar (var), menit să stimuleze creșterea plantelor într-un sol sănătos, fără dăunători.

PINDSTRUP este una dintre companiile producătoare de turbă cele mai apreciate la nivel mondial. 100 de state au ales să importe turba PINDSTRUP în mod prioritar față de orice alți producători.

Cu o experiență de peste cinci decenii în livrarea de turbă prelucrată, compania PINDSTRUP are expertiza necesară pentru a pregăti produse echilibrate chimic, care se adaptează oricărui tip de sol și care aduc valoare agriculturii ecologice practicate în zilele noastre, de fermierii mici și nu numai.

Turba este esențială în devzoltarea plantelor provenite din semințe profesionale pentru legume. În plus față de turba PINDSTRUP, mai pot fi utilizate îngrășăminte BIO de la Ghesaf Trade sau poate fi asigurat mediul umed din interiorul serei / solarului prin instalarea unor folii de picurare ce stimulează dezvoltarea optimă a răsadurilor, pe care de asemenea le comercializăm.

Turba este un cărbune inferior care s-a format, pe un parcurs îndelungat de timp, datorită unei lente descompuneri a copacilor cuprinși de mâlul unor mlaștini neaeresite. Turba se utilizează drept combustibil, dar mai ales ca îngrășământ în agricultura din România și din alte state ale Uniunii Europene.

Depozitele principale de Turbă, la nivel european, se află în Letonia ,Germania, Belgia, Anglia, Estonia.

Turba este apreciată pentru că ajută la creșterea afânării solului. Acest lucru duce la reținerea mai bună în sol a substanțelor hrănitoare și a mineralelor provenite din îngrășămintele BIO, care trebuie să ajungă la rădăcină.

Datorită texturii sale, turba contribuie și la reținerea apei în sol. Cercetările au arătată faptul că turba PINDSTRUP crește capacitatea de absorbție a solului cu un procentaj cuprins între 700% - 800%. Nu în ultimul rând, mai contează stimularea capacității de schimb ionic.

Turba este de fapt un depozit de minerale, eliberate treptat în plantă, prin rădăcină.

Pentru a achiziționa turba PINDSTRUP importată și distribuită în România de Ghesaf Trade, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 0311050862 , ori la adresa de email office@ghesaf.ro