Vă rugăm să vizitați siteul nostru dacă sunteți de acord cu politicile noastre. Citiți politicile!


Semințe profesionale de tomate cu toleranță la TSWV

Semințe profesionale de tomate cu toleranță la TSWV

Semințe profesionale de tomate cu toleranță la TSWV, distribuite în România de Ghesaf Trade

Ghesaf Trade este importator și distribuitor în România de semințe profesionale de tomate cu toleranță la TSWV, «Tomato Spotted Wilt Virus». Semințele profesionale de legume aduse de Ghesaf la noi în țară sunt destinate si  agriculturii ecologice. În afara semințelor pentru agricultura BIO, la standarde europene, specifice secolului XXI, Ghesaf distribuie și îngrășăminte BIO, turbă PINDSTRUP, folie de solar sau bandă de picurare.

Producătorul principal al semințelor de legume importate de noi este SAKATA. De asemenea, mai aducem semințe de la producători precum SEMO și GALASSI SEMENTI.

Printre semințele de tomate livrate de noi sau ridicate direct de la depozitul nostru din Otopeni, Ilfov, se numără: tomate LESLIE F1, tomate AMERIGO F1, tomate CATUJANO F1, tomate CLADOSTAR F1, tomate OCEANO F1, tomate AMAPOLA F1, tomate BELLA ROSA F1, tomate TROY , tomate RILA F1, tomate PREKOS F1, tomate PARRIS  F1.

Roșia , cu denumirea  științifica Solanum lycopersicum, provine de pe continentul american, mai ales zona ecuatorială. Tomato Spotted Wilt Virus, TSWV, este un virus ce atacă frunzele tomatelor pătându-le și oprind circulația clorofilei. Astfel, frunzele se usucă una după alta. Dacă inițial dezvoltarea plantei este încetinită, acest parazit poate duce în final la uscarea completă a plantei.

TSWV a fost descoperit la începutul secolului al XX-lea în Australia. Astăzi ele se întâlnește în toate zonele cu o climă temperată, tropicală sau subtropicală și afectează nu mai puțin de 35 de familii de plante.

Prodcătorul de semințe profesionale  SAKATA  a  reușit să aducă pe piața europeană soiuri cu toleranță la TSWV. Acest lucru înseamnă că planta supraviețuiește atacului, fără ca recolta să fie compromisă.

Astfel de semințe profesionale de legume sunt vitale pentru o agricultură ecologică. Datorită toleranței la TSWV, se reduce mult utilizarea pesticidelor, iar legumele culese în sere sau produse în solarii sunt mai sănătoase pentru consum.

Ghesaf Trade comercializează  semințe profesionale de tomate cu toleranță la TSWV, iar statisticile diferiților producători români au arătat că succesul recoltei este asigurat.

De asemenea, gustul roșiilor provenite din aceste semințe este unul natural, intensitatea aromei fiind remarcată la târgurile naționale de specialiștii în domeniu, dar și de consumatorii casnici, care au cumpărat produse de la agricultori care colaborează de ani de zile cu Ghesaf Trade.

Adresa noastră este Strada Drumul Gării 48, Otopeni, Ilfov. Pentru a cumpăra online, accesați adresa de internet http://www.ghesaf.ro

Vă mulțumim pentru alegerea făcută!